Personal Training

Amb el nostre servei d’entrenament personal el que volem es oferir als nostres clients totes les nostres capacitats tècniques per  poder ajudar-los d’una manera molt més rigurosa i eficient a aconseguir els seus objectius. Com ja hem dit, els nostres packs inclouen el servei de personal trainer per als nostres clients, amb suport de rutines d’entrenament i suport nutricional.


Per als clients no abonats, també oferim el servei de personal trainer. Tenim a la teva disposició sessions tant de 30 minuts com d’1 hora. Les sessions també podrien ser individuals o de dos persones.

Per qualsevol consulta, tindràs l’assessorament d’un dels membres del nostre equip.

pregúntanos

L’electroestimulació integral (ems), es un sistema d’entrenament d’alta intensitat, que busca mediant la interacció d’uns electrodes situats en diferents parts del cos, poder realitzar diferents tipus d’entrenament sense un excés de carga articular, i buscant un treball complert i integral. El servei està dins de l’entrenament personal ja que les sessions son individuals i totalment complementàries amb altres mètodes.

Electrostimulation

sessió gratuïta