Cosmofit

Cosmofit es vol convertir en el club referencia al centre de Barcelona. Ens caracteritzem per un tracte molt proper i personalitzat, on volem que els nostres socis es sentin com  casa seva. Busquem trobar l’equilibri entre els centres boutiques i els clubs convencionals de fitness, allunyant-nos de les massificacions i que puguis sentir aquesta exclusivitat de pertànyer al nostre club.

Som la resposta per la nostra localització cèntrica i privilegiada a l’individu cosmopolità compromès amb la obtenció del més alt nivell de fitness possible dintre d’una dinàmica urbana d’ajustades agendes.

A la teva mà tindràs una instal·lació moderna on s’aprofita al màxim cada espai, amb màquines noves habilitant zona de cardi, zona de màquines guiades, zona de màquines de càrrega de disc i pes lliure, i zona funcional i de small group training.

AAmb tot això, volem donar cabuda a tot el món amb un ampli horari i un tracte exclusiu per què cadascun de vosaltres os pugueu sentir realitzats en quants més aspectes millor.